Fractie ChristenUnie Oldebroek in het zadel

top tien in 3729x2913 formaatvrijdag 21 maart 2014 18:43

De eerste fractievergadering van de ChristenUnie Oldebroek in nieuwe samenstelling is alweer een feit. In een terugblik op de afgelopen weken en week overheerste dankbaarheid voor de uitslag. Daarna werden als eerste een aantal praktische zaken geregeld. Onder meer de samenstelling van het fractiebestuur.

Lijsttrekker Engbert Jan Ruitenberg kan zijn dagelijkse werkzaamheden niet combineren met de taak van fractievoorzitter en was daarom voor die positie niet beschikbaar. Wel zal hij de rol van tweede voorzitter en algemeen adjunct invullen. Wim Boer is vervolgens door de fractie tot fractievoorzitter gekozen. Henk van Bergeijk blijft de vertrouwde persoon als fractiesecretaris. Hans het Lam is gekozen als fractiepenningmeester.

De komende tijd zullen gesprekken plaatsvinden met de andere fracties over een te vormen coalitie. In beginsel zullen Engbert Jan Ruitenberg en Wim Boer deze besprekingen namens onze fractie voeren. De eerste gesprekken met alle partijen zijn gepland en vinden al op 24 en 25 maart plaats.

Ten aanzien van de portefeuilles is over de verdeling van de aandachtsgebieden gesproken. Popke Graansma en Arie Jan van Oort zullen als steunfractielid betrokken zijn bij het werk wat verricht zal worden.

We zijn blij dat we zoveel betrokken mensen hebben die zich willen inzetten voor de ChristenUnie Oldebroek. De gehele fractie ziet enthousiast uit naar de nieuwe periode. We willen ons volop inzetten voor de samenleving van de Gemeente Oldebroek.

Fractie ChristenUnie Oldebroek

Labels

« Terug

Reacties op 'Fractie ChristenUnie Oldebroek in het zadel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.