ChristenUnie in gesprek met lokale kerken

7 heuvelsdinsdag 28 maart 2017 15:24

Maandagavond 3 april aanstaande houdt de ChristenUnie een bijeenkomst voor de kerken in gasterij de Zeuven Heuvels in Wezep. Door wetgeving is de rol van de overheid in het sociaal domein aan het wijzigen. Welke rol kunnen de kerken vervullen als het gaat om sociale dienstverlening? Kunnen we met elkaar de zorg om onze naaste handen en voeten geven?


Een drietal sprekers hebben hun medewerking toegezegd om hun visie te geven op dit thema. Carla Dik-Faber (2e Kamerlid voor de ChristenUnie), Laurent de Vries (voorzitter raad van bestuur Viattence) en Liesbeth Vos-van de Weg (wethouder ChristenUnie in Oldebroek) zullen de aanwezigen
met hun presentaties uitdagen voor een discussie.
De afgelopen maanden heeft de ChristenUnie onder alle kerkengenootschappen in onze gemeente een korte enquête gehouden. De op zich wel verrassende resultaten zullen ook deze avond gepresenteerd worden en mede onderwerp zijn van de discussie.

Graag nodigen wij u uit voor deze themabijeenkomst waarbij wij wel vragen u zich vooraf aan te melden (download onderstaand programma en aanmelding) 

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
uitnodiging website voor 3 april14.2 kBapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentdownload
Labels

« Terug