Gratis naar ChristenUnie Live in Zwolle, all-inclusive aanbod voor Noord-Veluwe

donderdag 30 augustus 2012 09:36

Op 10 september komt ChristenUnie Live naar ‘de Fontein’ aan de Sterrenkroos 56 te Zwolle. Tussen 20 en 22 uur sluit de ChristenUnie daar wervelend de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen af. Belangstellenden uit ’t Harde, Elburg, Oldebroek, Wezep en Hattem stappen met Tweede Kamer-lid Joël Voordewind in de gratis CU-bus naar dit evenement.

Op 10 september kunnen belangstellenden en vrienden van de ChristenUnie op de Noord Veluwe gratis met de CU-bus naar ChristenUnie Live. De touringcar vertrekt om 18.25 uur uit ’t Harde. In Elburg, Oldebroek, Hattemerbroek en Hattem zijn ook haltes. Al rijdend gaan Tweede Kamerlid Joël Voordewind en lokale politici in gesprek met de passagiers. De bus staat af en toe letterlijk stil bij plaatsen waar de landelijke en plaatselijke politiek elkaar raken. 

Tijdens het Live evenement laat de ChristenUnie zich in het hart kijken. Carola Schouten, Arie Slob, Ron van der Spoel en Joël Voordewind laten horen wat hen motiveert voor deze partij en hoe zij de verbinding maken tussen geloof en politiek. De band Trinity geeft tijdens ChristenUnie Live een mini concert. Deze groep is inmiddels doorgedrongen tot het hoofdpodium van het Xnoizz-Flevofestival. Hun muziek staat garant voor een feestje.

De CU-bus rijdt na afloop van ChristenUnie Live langs dezelfde plaatsen weer terug naar ‘t Harde. ‘De Fontein’ in Zwolle is ook met eigen vervoer bereikbaar, maar  wie vanuit de gemeente Oldebroek zeker wil zijn van een zitplaats in de bus en de dienstregeling stuurt een email naar WillemBart Junte wb1980junte@hotmail.com. Na aanmelding ontvangt u bericht over de opstapplaatsen en de vertrektijden.

« Terug

Reacties op 'Gratis naar ChristenUnie Live in Zwolle, all-inclusive aanbod voor Noord-Veluwe'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.