Met de ChristenUnie opstijgen naar grote hoogte

ballonnen Nijntjedonderdag 18 februari 2010 08:24

Donderdagmiddag 25 februari zijn alle kinderen van Wezep, Hattemerbroek en omstreken van harte welkom op de markt van Wezep. Bij de stand van de ChristenUnie krijgen alle jongens en meisjes drie cadeautjes. Een ballon om op te laten, een ballon om mee te nemen en een kleurplaat om te kleuren. De mooiste kleurplaat en de ballon die de langste reis maakt levert een prijs op.

 

Raads- en bestuursleden van de ChristenUnie voeren op de markt van Wezep campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. In onze gemeente is een groot gedeelte jonger dan 20 jaar. Mede om die reden staan de kinderen van 0 tot en met 12 jaar die middag (tussen 13.00 en 17.00 uur) centraal. Ze mogen naar de stand komen. Daar wordt de ene ballon gevuld met helium en voorzien van een kaartje. De andere ballon mag opgeblazen mee naar huis. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt ieder kind ook een kleurplaat.

We geven de ballonnen tot en met 25 maart de tijd om weg te vliegen. De jongens en meisjes krijgen tot en met diezelfde datum de tijd om de kleurplaat te kleuren. Er wordt in drie leeftijdsgroepen een prijs toegekend. Voor 0 tot en met 4, 5 tot en met 8 en voor 9 tot en met 12 jaar. De kleurplaat mag worden ingeleverd in de brievenbussen van de eerste tien kandidaten van de lijst.

De fractie van de ChristenUnie hoopt op een geslaagde middag. Zie voor meer informatie: www.lijst1.nl. De ChristenUnie, een kleurrijke partij. Wordt de partij ook een hoogvlieger op 3 maart?

« Terug

Reacties op 'Met de ChristenUnie opstijgen naar grote hoogte'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010 > februari