Kandidaat-raadsleden gezocht!

foto pers kandidaat.jpgzaterdag 27 maart 2021 10:19

De Tweede Kamerverkiezingen zijn net achter de rug en nu zijn we al weer volop bezig met de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Voor deze verkiezingen is ChristenUnie Oldebroek is op zoek naar kandidaat-raadsleden. Maart 2022 dat duurt nog even zult u denken, maar er moet voor die tijd nog heel wat gebeuren, dus is het nodig om al op tijd met de voorbereidingen te starten.

Voelt u zich betrokken en hebt u hart voor de Oldebroeker samenleving, ondersteunt u de visie van de ChristenUnie en bent u bereid de ChristenUnie te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Schrijf dan een motivatiebrief en daarbij een CV vóór 14 april met daarin wie u bent, over uw betrokkenheid, waarom u geschikt bent om als volksvertegenwoordiger op te treden in de raadszaal. Wij streven naar een lijst met de nodige diversiteit. Na ontvangst van de sollicitatie volgt een uitnodiging van de selectiecommissie (deze commissie adviseert het bestuur over de volgorde van de lijst) voor een gesprek om uw motivatie mondeling toe te lichten.

Misschien bent u wel betrokken, maar blijft (nog) liever wat op de achtergrond? Ook naar deze mensen zijn we op zoek, mensen die wel op de kieslijst willen om zo hun steun en betrokkenheid te tonen, maar niet verkiesbaar willen zijn (lijstduwers) ook u kunt zich melden. Brieven en CV maar ook vragen of ideeën kunnen per mail gestuurd worden naar Gerrit Koerhuis: koerhuis@gmail.com.

We zien uit naar uw aanmelding!

Hartelijke groet, 

Bestuur ChristenUnie Oldebroek

« Terug