ChristenUnie Veluwe prijst waar aan op Wezepse markt

vrijdag 07 november 2008 10:46

De bezoekers van de markt in Wezep keken gisteren ietwat verbaasd toen ze naast de marktkooplui die wekelijks hun waren aanprijzen ook een aantal marktkramen aantroffen van een viertal (politieke) partijen. Water natuurlijk, VVD, PvdA en de ChristenUnie Veluwe informeerden de bezoekers over de waterschaps-verkiezingen die volgende week plaatsvinden en deden een oproep om vooral te gaan stemmen. Helaas ontbraken de andere 6 partijen die deelnemen aan de verkiezingen.

Namens de ChristenUnie trokken Frans Welmers en Henk van Bergeijk (nummer 5 van de kandidatenlijst) erop uit om het publiek duidelijk te maken dat een stem op lijst 4 een goede keuze is. Er was veel animo voor de kraam van de ChristenUnie Veluwe. Zelfs zoveel dat in de loop van de middag extra verkiezingsfolders aangerukt moesten worden. Volgende week krijgen alle inwoners de stembiljetten van het waterschap Veluwe thuis gestuurd. Van 13 tot en met 25 november heeft eenieder de gelegenheid om schriftelijk per post de stem uit te brengen.

Zaterdag 8 november brengt de ChristenUnie Veluwe een werkbezoek aan het landgoed IJsselvliedt in Wezep. We worden dan bijgepraat over de problematiek die men op het landgoed heeft met onder andere de gevolgen van te weinig water en de inlaat van vervuild water vanuit het Veluwemeer.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de standpunten en kandidatenlijst kunt u terecht op www.veluwe.christenunie.nl

Henk van Bergeijk

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Veluwe prijst waar aan op Wezepse markt'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.