Popke Graansma verkozen tot lijsttrekker ChristenUnie Oldebroek

popke.jpgwoensdag 07 juli 2021 20:45

ChristenUnie Oldebroek heeft tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 7 juli Popke Graansma verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Hiermee nemen bestuur en leden het advies van de selectiecommissie unaniem over. Popke volgt Engbert Jan Ruitenberg op die de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in 2014 en 2018 het gezicht van de lokale ChristenUnie was.

Het bestuur is verheugd met deze benoeming. Popke heeft ruime politieke ervaring, is inmiddels ruim zeven jaar actief als raadslid, lid van de commissie Ruimte en Leefomgeving en tevens voorzitter van de commissie Samenleving en Bestuur. Popke is een echte verbinder en wil bouwen aan een hechte fractie. Met al deze ervaring en kennis, zijn gedrevenheid en enthousiasme ziet het bestuur de komende verkiezingen vol vertrouwen tegemoet.

Tijdens de algemene ledenvergadering in het najaar zal de volledige kandidatenlijst bekend gemaakt worden en wordt ook het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen van 2022 vastgesteld.

Labels

« Terug

Reacties op 'Popke Graansma verkozen tot lijsttrekker ChristenUnie Oldebroek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.