ChristenUnie: een week van nieuwjaarsrecepties

nieuwjaardonderdag 11 januari 2024 09:06

Aan het begin van een nieuw jaar worden diverse nieuwjaarsrecepties georganiseerd door onder andere de voetbalverenigingen in de gemeente Oldebroek. Deze bijeenkomsten geven gelegenheid om te ontmoeten, bij te praten en samen het glas te heffen op het komende jaar. ChristenUnie bezoekt deze recepties jaarlijks met veel plezier.

Donderdagavond 4 januari waren we aanwezig bij de receptie bij Owios in Oldebroek. Voorzitter Jacko van den Bosch blikte in zijn toespraak terug op het ontstaan van Owios en keek vooruit naar alle veranderingen - nieuwbouw en herinrichting - die komende tijd te gebeuren staan. Daarna volgde er een bijzonder moment; Alex Jonker nam na een lange periode van 15 jaar (5 x 3 jaar) afscheid als bestuurslid. Als waardering voor zijn jarenlange trouwe inzet werd Alex verrast door een benoeming tot erelid van de club, een bijzondere verdienste! Alex blijft nog wel actief bezig met sponsorzaken. Vervolgens werden maar liefst 23 jubilarissen gehuldigd, jaren van trouw lidmaatschap en betrokkenheid op de club werden beloond met een persoonlijk woord, een mooie bos bloemen en een tastbare herinnering.

Vrijdagavond 5 januari was de beurt aan VSCO te Oosterwolde. De voorzitter van het bestuur Ben Schreurs keek terug op afgelopen jaar, maar de focus ligt ook weer op het nieuwe jaar. Om bijvoorbeeld op sportief gebied handhaving in de 3de klasse te gaan borgen.  De Supportersvereniging kon door de verkoop van maar liefst 22.000 loodjes VSCO een mooie financiële bijdrage geven voor de aanschaf van ledverlichting voor veld 4. Hiermee wordt weer een mooie verduurzamingsslag gemaakt op het sportpark. Ook dit jaar waren er weer de nodige jubilarissen te vieren. Maar liefst 18 trouwe leden mochten het jubileum vieren van 25, 40, 50 en zelfs 60 jaar.

Zaterdagmiddag 6 januari sloten we het bezoeken van de recepties af bij WHC in Wezep. Speciaal voor deze middag was de kantine gezellig en met zorg aangekleed. Voorzitter Henri van Beek keek in zijn toespraak terug op het afgelopen jaar en blikte positief en hoopvol vooruit. Daarna was het ook voor WHC tijd om jubilarissen te huldigen, 24 in totaal, waaronder wel één heel bijzonder jubileum, namelijk 75 jaar trouw lidmaatschap en dat verdiende extra aandacht! Als afsluiting van het formele gedeelte werd het WHC-lied uit volle borst gezongen, daarna was er volop tijd voor een gezellig samenzijn.

We wensen de clubs nogmaals een goed en sportief 2024 toe.

 Fractie ChristenUnie

Labels

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie: een week van nieuwjaarsrecepties'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.