ChristenUnie stelt rondvraag over de dienstregeling van het OV in de gemeente Oldebroek

samen recht doen.jpgmaandag 06 november 2023 13:35

In de bespreking van het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan in de commissie R&L op 12 september jl. vroeg de ChristenUnie de wethouder om in dat plan extra aandacht te besteden aan het Openbaar Vervoer in de gemeente Oldebroek. Een goede bereikbaarheid per OV is voor iedereen, maar met name ook voor jongeren en scholieren in onze regio van essentieel belang.

Echter bereiken ons steeds meer signalen over het te laat komen of zelfs zeer regelmatig uitvallen van streekbussen, met name in de spitstijden. Zeer onwenselijk wat ons betreft, ook onze regio moet kunnen rekenen op een goede bereikbaarheid en een betrouwbaar en goed georganiseerd Openbaar Vervoer. Alle reden voor de ChristenUnie om tijdens de commissievergadering op 31 oktober wederom aan de bel te trekken en de wethouder te verzoeken om hier specifiek aandacht voor te vragen bij de provincie Gelderland.

Het probleem heeft inmiddels de aandacht van de Provincie en er wordt gewerkt aan verbetering. Wij blijven het volgen en mocht verbetering uitblijven, laten we weer van ons horen.

Fractie ChristenUnie Oldebroek

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie stelt rondvraag over de dienstregeling van het OV in de gemeente Oldebroek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.