Een nieuw jaar, met nieuwe mogelijkheden

woensdag 10 januari 2007 23:19

Een nieuw jaar, met nieuwe mogelijkheden

Als bezoeker van deze site wensen we u een gezegend en gezond 2007 toe. Wij hopen dat God u en ons een goed jaar geeft onder de zon van Zijn liefde. En dat Hij ons helpt bij de verschillende levensopdrachten en situaties.

Zoals we in de krant schreven hebben we natuurlijk als fractie de nodige wensen en idealen voor 2007. Wensen voor veilige en levendige kernen, ruimte voor allerlei activiteiten, een gezonde ontwikkeling van onze jeugd, samenwerking, enz. enz.

Ja en dan natuurlijk de kabinetsformatie. We zijn er dankbaar voor dat steeds meer mensen in de gaten hebben dat de ChristenUnie niet iets folkloristisch is van een achterhaalde tijd, maar een moderne partij die oog heeft voor wat er nodig is voor een bestuurbare en gezonde samenleving. Onze partij heeft bekwame en bezielde bestuurders, en we denken dat dit een duidelijke meerwaarde voor de samenleving betekent. We zien de toekomst ook op dit punt met vertrouwen tegemoet.

Het afgelopen jaar heeft laten zien hoeveel steun er bestaat voor onze partij. Daar zijn we blij mee. Maar het schept ook verplichtingen. We bezinnen ons dus regelmatig op hoe we die steun kunnen blijven waarmaken. We willen meer dan we kunnen. De fractieleden hebben immers als regel een normale baan. Toch spannen we ons ervoor in om meer te doen dan stukken te lezen en in vergaderkamers te zitten. We hopen veel contacten te mogen leggen en onderhouden. Zodat burgers en organisaties ons kunnen informeren over de praktijk, hun wensen, en mogelijkheden. Zodat burgers en overheid elkaar vinden, versterken in wat er nodig is. In de krant schreven we daarom: Kijk wat we doen, volg ons, mail ons.

Een goed 2007 gewenst, namens fractie en bestuur.
Labels

« Terug

Reacties op 'Een nieuw jaar, met nieuwe mogelijkheden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.