Christen Nu Nie!

IMG_1867woensdag 07 februari 2018 08:51

De laatste weken zijn de lokale politieke partijen weer onrustig geworden. Hier en daar verschijnen de kandidatenlijsten en foto’s van de heren en dames die onze inwoners de komende periode van 4 jaar willen vertegenwoordigen in de gemeenteraad. De oplettende lezer heeft inmiddels wel opgemerkt dat ik niet meer behoor tot de top 10 van LIJST 1 (ChristenUnie Oldebroek). Ik merk uit gesprekken dat dit uitleg vereist. Bij de verkiezingen in 2014 hebben immers 212 mensen een stem op mij uitgebracht! 

Inderdaad, ik verlaat de lokale politiek voor nu. Even Christen Nu Nie. Ik heb het werk de afgelopen 6 jaar als raadscommissielid en raadslid vooral met veel plezier gedaan. Eigenlijk heb ik het gevoel er nu pas lekker in te komen. Het vergt behoorlijk veel tijd en energie om je de vaak ingewikkelde dossiers eigen te maken en te begrijpen waar het om gaat. Uit mijn ervaring kan ik wel zeggen dat daar een raadsperiode voor nodig is. Toen ik met het raadswerk begon waren onze kinderen klein en was mijn afwezigheid in de avonden niet zo’n bezwaar. Maar nu mijn twee jongens tieners worden en mijn twee dochters volop puberen besef ik dat mijn aanwezigheid bij ons gezin moet zijn. 

Met respect voor de 10 toppers op “onze” lijst en een diepe buiging naar onze fractievoorzitter die weer vol overtuiging klaar staan voor de nieuwe periode verdwijn ik naar de schaduw. 

Dank voor het in mij gestelde vertrouwen!

Hans het Lam

« Terug

Reacties op 'Christen Nu Nie!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.