Aan de slag!

IMG_1640-1_klnzaterdag 07 april 2018 17:49

Tja, een eerste weblog voor de ChristenUnie. Waar ga je dan over schrijven? Ga je dan aan de mensen vertellen wat je allemaal gaat veranderen in de gemeente? Ik heb daar niet voor gekozen, ik wil het vooral persoonlijk houden.

Ik ben alle kiezers allereerst enorm dankbaar voor het enorme vertrouwen dat zij aan ons gegeven hebben. Van zes naar zeven zetels, dat hadden we niet durven dromen. Dat van de stemmers ook nog eens 150 mensen op mij hebben gestemd geeft me een gevoel van vertrouwen en verantwoordelijkheid. Ik heb ontzettend veel leuke en lieve reacties gehad van  mensen. De spontaniteit van mensen die naar je toe komen om je te feliciteren doet me heel goed. En nu aan mij de taak om het gegeven vertrouwen niet te beschamen!

Vorige week donderdag was de beëdiging en nu kunnen we echt aan de slag. Aan de slag voor een prachtige toekomst voor ouderen, jongeren en kinderen. Ik hoop dat ik de politiek dichter naar jongeren kan brengen en hoop dat ze steeds meer mee willen en kunnen denken in de besluitvorming. De mening van jongeren is zo ontzettend belangrijk. Ik heb het al vaak gezegd, maar het is zo belangrijk dat je mee kunt praten over je eigen toekomst. 

Er liggen hopelijk vier mooie jaren voor ons, waarin we de gemeente Oldebroek nog mooier kunnen maken dan het nu is! Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in en zal me voor honderd procent inzetten voor deze geweldig mooie gemeente!

« Terug

Reacties op 'Aan de slag!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.