ChristenUnie peilt betrokkenheid burgers bij de politiek

poll2dinsdag 22 juni 2010 14:50

De fractie van de ChristenUnie Oldebroek peilt met een drietal vragen de betrokkenheid van burgers bij de gemeentelijke politiek. In de eerste vraag legt de fractie een drietal stellingen voor met het verzoek aan te geven welke stelling het meest toepasselijk is. De tweede vraag gaat in op welke wijze in algemene zin burgers het beste betrokken kunnen worden bij bestuur en politiek. Tenslotte kunnen de inwoners van Oldebroek bij de beantwoording van de derde vraag aangeven welke invloed men wil hebben bij bestuurlijke beslissingen. De fractie van de ChristenUnie zal de resultaten van de enquête binnenkort publiceren op de website www.oldebroek.christenunie.nl .

Uiteraard zal de fractie de resultaten betrekken bij de inbreng in de discussie naar bestuurlijke vernieuwing in onze gemeente die in het najaar in de gemeenteraad zal plaatsvinden.

Ook u en jou vragen wij deel te nemen aan de peiling. De links naar de peiling zijn te vinden in de rechterkolom van de website van de ChristenUnie www.oldebroek.christenunie.nl, of klik rechtstreeks op

Peiling 1

Peiling 2

Peiling 3

Vragen?Vragen!

Henk van Bergeijk

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie peilt betrokkenheid burgers bij de politiek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.