College B&W gemeente Oldebroek verdeelt portefeuilles

vrijdag 05 oktober 2012 14:27

Op 2 oktober verdeelde het college van B&W de portefeuilles na de komst van de nieuwe wethouder: de heer Zandbergen. Meest opvallende verandering is de introductie van de portefeuille 'Meer samenleving, andere overheid', die de portefeuilles bestuurlijke vernieuwing, dorpsgericht werken en burgerparticipatie vervangt. In de verdeling van de overige portefeuilles zijn enkele kleine wijzigingen aangebracht.

Portefeuille burgemeester

Burgemeester A. (Adriaan) Hoogendoorn is verantwoordelijk voor de beleidsvelden Openbare orde & veiligheid, Externe betrekkingen, Regionale en intergemeentelijke samenwerking, Beleidscoördinatie, Personeel en organisatie, Voorlichting en communicatie, Informatisering, Integrale handhaving, Facilitaire zaken, Burgerzaken, Vluchtelingenbeleid en Juridische kwaliteitszorg. Burgemeester Hoogendoorn richt zich eveneens op de portefeuille 'Meer samenleving, andere overheid'. 

Portefeuille wethouder Van Dijk

De portefeuille van wethouder C. (Carlo) van Dijk bestaat uit de beleidsvelden Financiën, Werk, Inkomen en participatie, Welzijn en cultuur, Grondbedrijf, Economische ontwikkeling, Beheer openbare ruimte, Vastgoed, Sport en Recreatie en Toerisme. Wethouder Van Dijk is eerste locoburgemeester van de gemeente Oldebroek. 

Portefeuille wethouder De Muijnck

Wethouder I. (Izaäk) de Muijnck richt zich op de beleidsvelden Bouwen en wonen, Onderwijs, Milieu, Water, Wet maatschappelijke ondersteuning, Volksgezondheid, Jeugd- en ouderenbeleid en Handhaving Ruimtelijke ontwikkeling en Vergunningen. Wethouder De Muijnck is tweede locoburgemeester van de gemeente Oldebroek. 

Portefeuille wethouder Zandbergen

Wethouder E. (Erris) Zandbergen heeft de beleidsvelden Ruimtelijke ontwikkeling, Groen- en landschapsontwikkeling, Cultuurhistorie en monumentenzorg, Plattelandsontwikkeling, Mobiliteit en Regiocontracten in portefeuille. Wethouder Zandbergen is derde locoburgemeester van de gemeente Oldebroek.

Bron: persbericht gemeente Oldebroek

klik hier voor nadere informatie

Labels

« Terug

Reacties op 'College B&W gemeente Oldebroek verdeelt portefeuilles'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.