Liesbeth Vos en Willem Bart Junte versterken ChristenUnie

donderdag 22 december 2011 15:04

Met de installatie van Liesbeth Vos – van de Weg als raadslid en Willem Bart Junte als commissielid blijft de fractie van de ChristenUnie op sterkte na het vertrek van Inge de Vries. Beiden zullen in de Raadsvergadering van 26 januari 2012 worden beëdigd. Liesbeth Vos maakte al deel uit van de Commissie Bestuur en veiligheid, maar zal nu lid worden van de Commissie Samenleving. Willem Bart Junte zal Liesbeth opvolgen in de Commissie Bestuur en Veiligheid.

   

Liesbeth Vos (52) werd geboren in Kampen. Ze is getrouwd met Jaap Vos en heeft drie zonen. Zij is kerkelijk aangesloten bij de geloofsgemeenschap Luctor et Emergo. Door haar werk bij afbeidstoeleidingsbedrijf IMmpact te Kampen (als hoofd P&O) is zij gepokt en gemazeld in de sociale wetgeving. Voordat ze toetrad tot de fractie was ze al bestuurslid van de ChristenUnie. Zij geeft aan de gaven die God haar heeft gegeven graag te willen inzetten voor de samenleving. 

   
       
   

Willem Bart Junte (31) werd geboren en is woonachtig in Oldebroek. Hij werkt als teeltchef in een groot glastuinbouwbedrijf in Ens (NOP). Hij is kerkelijk aangesloten bij de Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek. Na al een poos warmgedraaid te zijn als fractievolger is hij bereid als commissielid toe te treden. Hij wil zich daar graag voor inzetten. Hij hecht aan inbreng vanuit de samenleving, en wil open staan voor de mening van burgers, of die nu positief of negatief is. 

   
       

Inge de Vries zal aftreden in de Raadsvergadering van 26 januari. Liesbeth neemt in de Commissie Samenleving haar plaats in naast Gijs van den Brink. Willem Bart neemt plaats in de Commissie Bestuur en veiligheid naast Ton van Leijen.  

Labels

« Terug

Reacties op 'Liesbeth Vos en Willem Bart Junte versterken ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011 > december