WHC verliest ondanks steun ChristenUnie

logo whcdonderdag 24 december 2009 19:02

In een uitverkocht Zwolle stadion speelden gisteren voetbalclub WHC uit Wezep tegen het grote Ajax uit Amsterdam. Onder de toeschouwers ook leden van de ChristenUnie. Vanaf de tribune moedigden onder andere Gerrit Jan Veldhoen, Gijs van den Brink, Ton van Leijen en Henk van Bergeijk de” blauwwitten” uit Wezep luidkeels aan maar het mocht niet baten. Ajax bleek duidelijk een maatje te groot voor onze jongens. Niettemin kunnen we terugzien op een zeer geslaagd spektakel dat op uitmuntende wijze was georganiseerd door WHC.

WHC was in de beker doorgedrongen tot de laatste zestien clubs en dat is een prestatie van formaat. Door loting was WHC gekoppeld aan Ajax om een plekje bij de laatste acht te bemachtigen. Al dagen werd naar deze bekerwedstrijd uitgekeken. In menig agenda was woensdagavond 23 december geblokkeerd om naar Zwolle af te reizen. Met veel inzet van veel vrijwilligers was het veld sneeuwvrij gemaakt en kon ondanks het winterse weer de wedstrijd gewoon doorgaan. Met maar liefst 20 bussen werden supporters onder politiebegeleiding langs de files en het drukke Zwolle geleid om op tijd het Zwolle stadion te bereiken. Daarna werd het een grandioos feest van begin tot eindsignaal van de scheidsrechter. En wat een enorme steun vanuit achterban en andere sympathisanten!

De ChristenUnie geeft een compliment aan WHC voor de goede organisatie van dit volksfestijn waar we met z’n allen alleen maar mooie herinneringen aan over zullen houden.

Henk van Bergeijk

 

Labels

« Terug

Reacties op 'WHC verliest ondanks steun ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.