ChristenUnie Gelderland op werkbezoek in Wezep

IMG_0951donderdag 12 maart 2015 11:40

Onder aanvoering van lijsttrekker en fractievoorzitter Piet Plug hebben de kandidaten van de Provinciale ChristenUnie een werkbezoek gebracht aan Wezep. Ook de kandidaten uit Wezep, Gijs van den Brink en Gerard van de Velde, waren aanwezig. Op uitnodiging van de fractie van de plaatselijke ChristenUnie Oldebroek startte het middagbezoek bij gitaar en piano specialist Muziekhuis Souman op het H2O bedrijventerrein. Met vrij uitzicht op het H2O terrein werd uiteraard de noodzaak voor de komst van een nieuwe ontsluiting op de A28 besproken. Gastheer Geurt Souman vatte het treffend samen: “Ook bij de geboorte van het bedrijventerrein hoor een goede ontsluiting”.

Een ander aspect van een provinciale financiële bijdrage betreft de revitalisering van het Meidoornplein in Wezep. Een bezoek aan en rondwandeling door dit winkelcentrum ontbrak dus niet deze middag.

Het werkbezoek werd afgesloten met een bezoek aan het bedrijventerrein Zeuven Heuvels en ontmoette daar ondernemers Thijs Stoel. Met een bijdrage vanuit de provincie lijkt het er nu toch echt van te komen dat op dit terrein de oude bedrijfsgebouwen plaats zullen gaan maken voor woningen.

Uiteraard kon de delegatie niet voorbijgaan aan een bezoek aan het in april te openen verbouwde restaurant De Zeuven Heuvels.

Lammert Jongetjes en zijn vrouw maken er echt iets mooi van en grote indruk maakte ook het ruimschoots betrekken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel bij de bouw als het groenonderhoud als het restaurant worden jongeren weer enthousiast gemaakt om werkervaring op te doen. Op de zolder van de nieuwe werkschuur dronken we een kopje koffie ter afsluiting van een goede ontmoeting tussen de Gelderse en Oldebroekse ChristenUnie.

Henk van Bergeijk

Labels

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Gelderland op werkbezoek in Wezep'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.