Hetzelfde, maar dan anders

Het Lam 140327-9007woensdag 30 april 2014 01:09

Afgelopen weken waren politiek indrukwekkend met als hoogtepunt de geruststellende verkiezingsuitslag. We zijn er als ChristenUnie erg dankbaar voor dat we zoveel steun hebben gekregen. Iedere stem is een duw in de rug! De uitslag betekende voor mij in ieder geval een plek in de gemeenteraad. Binnen de gemeentepolitiek kun je pas echt iets bereiken wanneer je een stem hebt en laat horen. Daardoor wordt de betrokkenheid, samen met de verantwoordelijkheid groter. Dat maakt het anders. 

De afgelopen 2 jaar was ik al actief als raadscommissielid voor de commissie Bestuur & Veiligheid. Daardoor heb ik me het politieke werk stap voor stap eigen gemaakt. Je wordt immers niet van de één op de andere dag een volleerd politicus. Er is veel tijd nodig om dossiers te begrijpen, processen te volgen. Zonder te weten welke stappen er in het verleden zijn genomen, kun je ook onmogelijk besluiten over de toekomst nemen. 

Inmiddels zit er een nieuwe gemeenteraad. Wij hebben als team een nieuwe samenstelling waarmee we, met de ervaring die we nu hebben, de komende periode met groot vertrouwen tegemoet gaan. We blijven net als de voorgaande periode sterk gemotiveerd om "samen verantwoordelijk" te zijn. Dat geldt voor ons als fractie, voor ons als gemeenteraad en college en dat geldt voor ons als samenleving. 

Hans het Lam

« Terug

Reacties op 'Hetzelfde, maar dan anders'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 07:07
Deze unieke tour Replica Horloges van zijn soort toegestaan de grootste civiele professionele patrouille Replica Horloges Nederland vliegen stralen te laten plaatsvinden alvorens nieuwe doelgroepen in het oosten van het iwc replica Middellandse-Zeegebied en het Midden-Oosten en illustreren door prachtige prestaties alle Breitling passie voor de luchtvaart. in Jordan. Deze reis, de afgunst van piloten in de wereld, blijft gegraveerd voor altijd in het geheugen van de leden van de patrouille.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.