The day after…

portret Hans mei 2014zaterdag 16 augustus 2014 09:59

Al weken voor de vakantie begint kruip ik achter de knieschotten op zolder om vast wat in mijn kampeeruitrusting te rommelen. Ik kan niet wachten tot ik de tent, die ik vorig jaar zo mooi droog en zorgvuldig heb opgeborgen, weer uit de zak mag trekken. Alleen al de geur! 

Intussen heb ik ervaren dat alleen echte kampeerliefhebbers dit begrijpen. En dan bedoel ik niet de surrogaatkampeerders met een caravan of vouwwagen, maar de helden die het aandurven om drie weken te slapen op een matje van 2 cm dik en met het risico op een hernia koken op 2 pitjes. Toch is er elk jaar weer die opwinding die almaar groter wordt naarmate de vakantie nadert. Talloze campings in het buitenland werden bekeken en op waarde geschat. Uiteindelijk werd het de Hollandse kust, maar het plezier van het toeleven was er niet minder om. Maar het is weer voorbij, de tent ligt weer netjes op zolder. 

Het politieke seizoen is nog niet begonnen, maar de voorbereidingen worden wel getroffen. Eind augustus gaan we verder waar we eind juli zijn gestopt. We weten dat er veel op ons af gaat komen. 2015 komt dichterbij en op verschillende gebieden zal er veel veranderen. Maar het voelt als een uitdaging om onze gemeente en onze inwoners daar naar vermogen in bij te staan. 

Hans het Lam

« Terug

Reacties op 'The day after…'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 07:07
Deze unieke tour Replica Horloges van zijn soort toegestaan de grootste civiele professionele patrouille Replica Horloges Nederland vliegen stralen te laten plaatsvinden alvorens nieuwe doelgroepen in het oosten van het iwc replica Middellandse-Zeegebied en het Midden-Oosten en illustreren door prachtige prestaties alle Breitling passie voor de luchtvaart. in Jordan. Deze reis, de afgunst van piloten in de wereld, blijft gegraveerd voor altijd in het geheugen van de leden van de patrouille.
alicezeta56, alicezeta56 (alicezeta56) [919502]
Geplaatst op: 06-08-2015 12:24
At half the fee that a fresh purchase regarding home can entail, the homeowners will make improvements inside their home by way of a home development loan. <b><a href="http://www.en-architects.net/category/home-improvement">Home Improvement</a></b>

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.