Een tijd van…

Pasfoto Willem Bart mei 2010dinsdag 30 oktober 2012 23:10

Nu het najaar ineens omswitcht naar winterse temperaturen  schrijf  ik deze blog. En net zoals ik de bomen in dit seizoen  in een aantal weken van groen naar een mengeling van kleuren van geel, oranje en bruin zie verkleuren, zo verandert er in de politiek ook veel in korte tijd.

Recent is de kerntakendiscussie afgerond en nu ligt  ’de meer jaren programma begroting’ er al weer. Wat gaat ons de komende jaren brengen?  Er zal veel gaan afhangen wat er in Den Haag allemaal besloten word; bezuinigingen en/of decentralisatie…..wie zal het zeggen. Voor nu ligt er in Oldebroek een begroting klaar die na twee magere jaren hopelijk toch weer twee positieve jaren zal gaan brengen.  De tijd zal het leren.

En zoals er in de natuur en de politiek veel in korte tijd kan veranderen, is dit zeker voor mijzelf de afgelopen maanden het geval. Na een periode meegelopen te hebben als fractievolger en later als commissielid van de commissie Bestuur en Veiligheid komt er voor mij voorlopig een einde aan mijn politieke carrière in Oldebroek . Dit vanwege het feit dat ik een baan heb aangenomen in het westen van het land en ik ook deze kant op zal gaan verhuizen.  

Dit levert voor mij een tijd van vooruitkijken en terugkijken op. Vooruitkijkend zie ik een leuke uitdaging in mijn nieuwe baan en zie ik in privé opzicht ook een nieuwe mooie tijd. Terugkijkend, wel met enige weemoed, kan ik zeggen dat ik een enorm fijne en leerzame tijd heb gehad binnen de ChristenUnie. Je leert zien dat sommige zaken toch wat lastiger in elkaar steken als je in eerste instantie denkt. Daardoor kan ik me voorstellen dat er zaken zijn die u niet begrijpt;  als dit het geval is spreek ons er dan op aan. Daar zijn we voor. De mailadressen vindt u op de website. En als ik één ding uit eigen ervaring kan zeggen:  Politiek is nooit saai! Ik zal het gaan missen, want voor mij is het nu een tijd van… afscheid nemen van de politiek.  Dit zal hierdoor mijn laatste webblogje zijn.

 

Hartelijke groet Willem Bart

« Terug

Reacties op 'Een tijd van…'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.