Johan van de Worp (#10) stelt zich voor

Johan FB.jpgdinsdag 08 maart 2022 11:12

Ik ben Johan van de Worp, 32 jaar, getrouwd en vader van een zoon van nog geen jaar oud. Met ons drieën wonen we in Wezep. Tussendoor hebben we ook ruim 4 jaar in het centrum van Oldebroek gewoond. 

In mijn dagelijks leven ben ik alweer 6 jaar werkzaam als advocaat. Dagelijks adviseer ik ondernemers en kom ik op voor hun belangen. Daarbij kom ik regelmatig in aanraking met gemeentelijk beleid en lokale wetgeving. Dat botst nog weleens met de belangen van een ondernemer. Dat terwijl ondernemers in mijn ogen erg belangrijk zijn voor onze samenleving. Daarom wil ik mij hardmaken voor een goed ondernemersklimaat in Oldebroek, waarin ondernemers echt tot hun recht komen. Mijn doel is dat ondernemers en de overheid niet botsen, maar juist samenwerken. 

Van karakter ben ik pragmatisch en doelgericht. Plannen zijn mooi, maar moeten wel tot concrete resultaten leiden, het liefst zo snel mogelijk. Met deze eigenschappen wil ik binnen de lokale politiek met een frisse en scherpe blik mijn inbreng leveren.  

« Terug

Archief > 2022 > maart