Popke Graansma (#1) stelt zich voor

popke fb.jpgzaterdag 12 maart 2022 09:00

Ik ben Popke Graansma, getrouwd met Sylvia en gezegend met 2 zonen, 2 dochters, 1 schoondochter en een kleinzoon. Ik ben in 1968 geboren in de Noordoostpolder en heb daar ook mijn jeugd doorgebracht. Na ons trouwen hebben we eerst in Kampen gewoond, daarna 10 jaar in Friesland en sinds eind 2008 woonachting in de mooie gemeente Oldebroek, waarvan alweer 10 jaar in de kern Hattemerbroek. 

In het dagelijks leven actief met het ontwikkelen en onderhouden van duurzame energieprojecten. Daarnaast bezig met verhuur en onderhoud van onroerend goed. We zijn lid van de gereformeerde kerk vrijgemaakt het ‘Noorderlicht’ in Wezep waar we ons thuis voelen en op diverse fronten actief zijn.

Ik ben sinds 2012 actief bezig voor de fractie van de ChristenUnie in Oldebroek, waarvan de afgelopen 8 jaar als raadslid. Daarnaast heb ik in de afgelopen raadsperiode ook voorzitter mogen zijn van de raadscommissie samenleving en bestuur. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 is het thema: Samen Recht Doen. Ik wil mij daarvoor graag als lijsttrekker van de ChristenUnie, samen met een mooie groep enthousiaste mensen, de komende periode voor inzetten!

« Terug

Archief > 2022 > maart