Lunchbon Zeuven Heuvels voor Joanne Boer

f8111a56-20a4-4d11-a6f4-c0cc4168bcf2.JPGdonderdag 10 maart 2022 18:12

De coronapandemie heeft veel impact gehad op zowel onze inwoners, als ook op de ondernemers. De ChristenUnie Oldebroek gaat de komende weken een tiental lunchbonnen van De Zeuven Heuvels weggeven aan hen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Tegelijk willen we daarmee ook de horeca een hart onder de riem steken. Vandaag gaat de bon naar.. Joanne Boer!

Graag zetten we ook Joanne Boer in het zonnetje. Zij verdient wat ons betreft de lunchbon, omdat zij op 26-jarige leeftijd al de moedige keuze heeft gemaakt om pleegmoeder te worden van een 9-jarig meisje. Vanwege de stofwisselingsziekte van het meisje is er dag en nacht intensieve zorg nodig. We vinden het heel mooi dat Joanne deze zorg fulltime op haar neemt. Ook haar man helpt mee.

Samen met hun dochter van ruim 1 jaar oud vormen zij een warm pleeggezin. Joanne is daarnaast ook nog eigenaresse van een kledinglijn voor vrouwen en host van de podcast “De ondernemende pleegmoeder”. Zo mag ze zich met recht ook wel noemen. De lunchbon is dubbel en dwars verdiend!

Johan van de Worp (nummer 10 ChristenUnie Oldebroek)

Johan van de Worp -10-

« Terug

Archief > 2022 > maart